fbpx

Kargo Gönderiminde Zaman ve Maliyette Tasarruf Et 📦

Kargo Entegrasyonunu Faydaları

Kargo entegrasyonu, sipariş henüz hazırlık aşamasındayken gönderi bilgileri ve kargoya ait barkod verisinin otomatik luşturan ve bu sayede işlemleri hızlandırıp kolaylaştıran bir uygulamadır.

Kargo entegrasyonu, bir e-ticaret platformu ve kargo firması arasında bir bağlantı sağlayarak, ürünlerinizin daha verimli ve hızlı bir şekilde müşterilerinize gönderilmesini sağlar. Bu sayede, müşterilerinizin siparişlerini daha hızlı bir şekilde tamamlamış olursunuz ve onların memnuniyetini artırırsınız.

636c176d86b24a49483b18a5

Kolaylık Sağlar

Kargo entegrasyonu ile siparişlerin kargoya hazırlanması, kargo sürecinin ve teslim bilgilerinin aynı zamanda takibi gibi Süreçleri çok daha az zaman harcayarak gerçekleştirebilmeniz hedeflemektedir. Bu sayede sipariş yoğunluğuna da Bağlı olarak yaşayabileceğiniz karışıklıklar önlenerek daha hızlı ve problemsiz bir süreç yönetebilirsiniz.

 Kargo entegrasyonu, size kolaylık sağladığı gibi aynı zamanda müşterilerinize de kolaylık sunmaktadır.

İşinizi Hızlandırır

Kargo entegrasyonu süreçlerinizi optimize eder ve kolaylık sağlar.

Kargo Entegrasyonu çok sayıda kargo entegrasyonuyla çalışabilir. Sayesinde sipariş oluşturulduğu andan itibaren, tüm Süreç otomatik olarak yürümeye başlar. Entegrasyonun sağlamış olduğu bu hız sayesinde manuel bir yönetime gör çok Daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

Screenshot 2

Zaman Kazandırır

Siparişleriniz için her defasında kargo bilgisi eklemenize gerek kalmaz. Kargo entegrasyonu ile basit bir şekilde toplu teslim barkodu oluşturulmaktadır. Bu da sizin üzerinizdeki iş yükünü azaltır, ve her defasında bilgileri teker teker girme yükünden sizi kurtarır.

SMS ile Bilgilendirebilirsiniz

SMS bilgilendirmesi sayesinde siparişlerin hazırlanma, kargoya verilme gibi aşamalarında, sizin belirlediğiniz şablonlar üzerin den müşterilerinize kargolarının durumlarından otomatik olarak haberdar eder, müşterilerinizin kargolarımı güncel olarak takip edebilmesini sağlar, bu da müşterinizle aranızdaki güveni güçlendirir ve müşterilerinize de kolaylık sunar.

Screenshot 3

Ödeme Kolaylığı Sağlar

Kapıda ödeme, gönderici ödeme ve alıcılı ödeme gibi farklı gönderim seçeneklerini tercih edebilir. Bu şekilde kargo gönderimi yapabilirsiniz, ve bu size ve müşterinize kolaylık sağlar.

Birden Fazla Kargo Entegrasyonu ile Çalışabilirsiniz

Modül üzerimde birden fazla kargo entegrasyonu mevcut olduğu içi farklı kargo firmalarıyla dilediğiniz gibi çalışabilirsiniz. İstediğiniz bir kargo firmasını tanımlayabilirsiniz.

Ayrıca, kargo entegrasyonu sayesinde, kargo firmalarının fiyatlarını ve teslim sürelerini kolayca karşılaştırabilir ve en uygun seçeneği seçebilirsiniz. Bu da maliyetlerinizi düşürmenize yardımcı olur ve kârınızı artırır.

Tüm bu faydaların yanı sıra, kargo entegrasyonu sayesinde zaman ve enerjinizi daha etkili bir şekilde kullanabilirsiniz. Özetle, kargo entegrasyonu kullanmak, e-ticaret işletmenizin verimliliğini artırmak ve müşterilerinizin memnuniyetini sağlamak için büyük bir fayda sağlar.

.

Screenshot 4

Yanıt Bırak