fbpx

35% İndirim Fırsatını Kaçırmayın!

İlk 25 Gönderiniz Ücretsiz!*

Toplu Kargo Barkodları Oluşturun

Toplu Barkod Yazdırma özelliği ile birden fazla sipariş için, tek tıklamayla anlaşmalı olduğunuz kargo firmasına ait barkodları toplu olarak yazdırabilirsiniz. Bu özellik, siparişlerinizi daha hızlı ve pratik bir şekilde yönetmenizi sağlar, operasyonel süreçlerde büyük bir zaman tasarrufu sunar. Yüksek sipariş hacimlerinde iş yükünüzü hafifletir ve kargo işlemlerini kolayca tamamlamanıza yardımcı olur.

Kargo süreçlerinizi hızlandırmak ve verimliliğinizi artırmak için Toplu Barkod Yazdırma özelliğini hemen kullanmaya başlayın!

Shopify Mağazanızdan Toplu Barkodlar Çıkarın

Kargo Entegratör uygulamamızın Toplu Barkod Yazdırma özelliği, Shopify mağazalarında da kullanılabilir. Shopify siparişler sayfasından, tek tıklamayla birden fazla sipariş için toplu barkod çıkartabilir ve kargo işlemlerinizi hızlandırabilirsiniz.

Bu entegrasyon sayesinde, siparişlerinizi daha hızlı ve verimli bir şekilde hazırlayarak, manuel işlemlere harcadığınız zamanı en aza indirebilirsiniz. Kargo süreçlerinizi Shopify mağazanızda da kolayca yönetmek için “Toplu Barkod Yazdırma” özelliğini hemen keşfedin!
Shopify Toplu Kargo Barkodları Çıkarın
Shopify Toplu Kargo Barkodları Çıkarın

Kargo Gönderiminizi Daha Kolay ve Hızlı Hale Getirin!

İlk 25 gönderiniz için Kargo Entegratör'ü ücretsiz bir şekilde deneyebilirsiniz! Kargo Entegratör ile kargo süreçlerinizi kolaylaştırmaya sadece bir tık uzaktasınız!
Fiyatlandırma