fbpx

35% İndirim Fırsatını Kaçırmayın!

İlk 25 Gönderiniz Ücretsiz!*

İade Kargoları Oluşturun

Özel Bildirimler

Kargo Entegratör eklentimize eklenen yeni iade gönderisi oluşturma özelliği ile, teslim edilmiş gönderiler için kolayca iade barkodu oluşturulabilir.

Bu barkod sayesinde müşteriler, paketlerini kargo firmasına teslim ederek ürünlerini hızlı ve sorunsuz bir şekilde satıcıya geri gönderebilir ve iade sürecini takip edebilirler. Bu yenilik, kullanıcıların iade işlemlerinde zaman kazanmalarını sağlarken, süreci daha şeffaf hale getirir ve her adımı kolayca izleyebilmelerine olanak tanır.
Kargo Entegratör İade Gönderisi Oluştur
Kargo Entegratör İade Gönderisi Oluştur

İade barkodu nedir ve ne işe yarar?

İade barkodu, müşterinin ürünü satıcıya geri göndermesi için kargo firması tarafından oluşturulan bir koddur. Bu kod sayesinde, müşteri ürünü kolayca kargo firmasına teslim edebilir ve iade sürecini takip edebilir.

İade sürecini Kargo Entegratör üzerinden nasıl takip edebilirim?

Kargo Entegratör eklentisinde, iade edilen ürünün kargo hareketlerini sipariş detaylarından takip edebilirsiniz. Sistem, kargo firmasıyla entegre çalışarak anlık güncellemeler sunar.

Kargo Gönderiminizi Daha Kolay ve Hızlı Hale Getirin!

İlk 25 gönderiniz için Kargo Entegratör'ü ücretsiz bir şekilde deneyebilirsiniz! Kargo Entegratör ile kargo süreçlerinizi kolaylaştırmaya sadece bir tık uzaktasınız!
Fiyatlandırma